Blog Widget by LinkWithin

Lucruri mici, oameni marunti - ep. 2

marți, 17 iunie 2008

Voci ridicate, amenintari cu evacuare, vizita intempestiva, luat electrocasnice, inca o vizita intempestiva, contemplat aspectul dezolant al apartamentului ramas fara mochete la inundatia de acum un an, [pauza, iar am pierdut telecomanda prin camera..] dat cu presupusul despre starea jalnica a lucrurilor, interogat despre carti, poze si alte maruntisuri care au fost pe undeva, in casa, in urma cu 3-4 ani, de cand nu i-a mai interesat nimic.

Bagaje, nervi, sacose cu vechituri, nervi, sigurante arse, nervi.

Nu e timeline pentru scenariu de scurt-metraj, e seara mea de duminica :( si in ciuda aparentelor, sunt 2 seturi de oameni, 2 cupluri, 2 surori care se cearta de cativa ani si care nu se inteleg ce sa faca in legatura cu un amarat de apartament, care se degradeaza continuu... Au venit separat, sa ia ce aveau de luat inainte sa vina ailalti sa ia ce le trece prin cap. Unii nu stiau de starea casei, ceilalti nu stiau ca "s-a marit chiria, adica s-a dublat" si ca urma sa ma mut in 10 zile maxim...

Nu stiu daca a fost mai mult dezgustator, sau mai mult trist. De-aia zic: oameni marunti...

All in all: chirie garsoniera super-utilata - 400 E, confortul, senzatia de "acasa" si proprietar rezonabil - nepretuite ;)

3 comentarii:

elena 18 iunie, 2008 09:51  

Uf, liniste cumparata cam scump, dar sper sa si merite. Acum sa treci si de hopul cu mutatul, si-or veni si zilele alea bune!

Lucian 18 iunie, 2008 18:56  

deci ai gasit pana la urma... ma foarte bucur pt tine si chiar daca pretul e mare sunt convins ca te vei simti mult mai bine acum :). stiu eu ce vorbesc :)

Rita 18 iunie, 2008 23:25  

Elena: mutatul - week-endul asta, musai :) nu mai vreau nici sa le aud de nume oamenilor astora... Sper sa urmeze o experienta mai placuta, or else...

Lucian: danke :) te cred pe cuvant :P

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP