Blog Widget by LinkWithin

Postul de marti

marți, 2 septembrie 2008

Nu, nu s-au schimbat regulile de mancat de dulce :)
Doar ca azi, marti, n-a fost o zi tipica de marti - tipica pentru mine - adica uricioasa si fara nimic bun intamplat, ba chiar dimpotriva [nu stiu ce iese la topica la fraza asta, nu vreau sa ii dau de cap chiar acum :D]

Am rezolvat o gramada de chestii azi.
Cum ar fi ca m-am linistit cu niste rapoarte nesuferite, care imi dau dureri de cap de ceva vreme [chiar, oare de asta ma durea capul azi ?!]. Si am reusit sa schimb niste pantofi noi-nouti, cu care n-am reusit sa ajung intregi de la mine din casa pana in intersectie la Iancului [max. 500 de metri] in prima zi de purtare - chapeau, Bata Shoes ! fiidca s-au purtat foarte bine mi-am luat in loc alta pereche de pantofi, tot de la ei, plus o curea, fiinca pantofii cei noi [bordo, apropos !] erau mai ieftini, si de, suma trebuia sa ramana aceeasi :) Si am plecat zambind din magazin - cu singurul regret ca n-am reusit sa imi iau pantofi gri, pana la urma - dar n-au intrat zilele toamnei in sac, nu ? :P
Si am reusit sa printre toate acestea sa scot si bani de pe card si sa ii schimb si sa si platesc afurisita de chirie !

Dar cel mai - cel mai important este ca am primit laptopul comandat, cu tot cu conexiune la Internet [chapeau si la Orange - sau cel putin baiatului de la magazinul din Mall Vitan, care nu m-a lasat aseara sa plec suparata de-acolo, si care mi-a adus agregatul la birou azi]. Asa ca in acest moment pot impartasi aceste realizari unic de glorioase pentru ziua de marti de azi.

Si in ton cu subiectul, o intrebare cu schepsis: daca pierdeti o cheie, si faceti una nou, si dupa ce ati facut-o pe aia noua o gasiti pe cea veche - ce cheie folositi ?

16 comentarii:

comanu 02 septembrie, 2008 22:41  

evidenat o a treia cheie, pe care nici macar nu stiai k o ai.

Rita 02 septembrie, 2008 22:43  

Pfoaaaa, aicea e vorba de lucruri serioasa, maestre, nu dadea in derizoriu :P

joacadeamine 02 septembrie, 2008 23:10  

aia veche. nu ma intreba de ce.

Rita 02 septembrie, 2008 23:12  

Joaca draga, nici nu intreb :) era asa, gen sondaj - a) sau b)...

Rita 02 septembrie, 2008 23:13  

Si bine-ai venit pe-aici ;)

Maria Coman 03 septembrie, 2008 09:40  

daca iti pierzi buletinul inainte sa te mariti, faci altul, apoi al treilea cu numele nou, ce faci cand il gasesti si pe primul? umbli cu doua buletine pe doua nume diferite?

Maria Coman 03 septembrie, 2008 11:50  

laptop nou? ce laptop nou? batrinelu' meu inca merge, dar are deja o varsta respectabila

Elena 03 septembrie, 2008 11:58  

Rita draga, ieri a fost altfel de "marti";) Iti spun eu, parol! Si multumita tie am biruit cu Thomas, asa ca vineri are baiatul cadoul:D

Rita 03 septembrie, 2008 13:43  

Pai Maria, in chestiunea cu buletinele nu e loc de intors: ultimul e valabil, si ar fi bine ca ala sa fie cu numele nou :D
Laptop am luat de la Orange, oferta - Asus Eee - cel mai mic si foarte "chior" din aceasta cauza :) Pare sa fie ok, asa, la prima impresie. Merge de carat prin excursii, ca are doar 1,1 Kg, dar din cauza de ecran mic nu e foarte practic daca ai de lucrat.

Elena, ma foarte bucur ca a iesit asa bine :) sa stii ca nu stiam situl si nici n-am facut eforturi speciale sa il gasesc. Sa se bucure cupilul !

Elena 03 septembrie, 2008 22:01  

Draga sis, tu si huz. ce v-ati innoit cu laptoape:P El a gasit ceva la oferta Acer, si acum sta ca un copil cu jucaria noua de nu mai aude/vede nimic in casa:))) Nici macar n-aude trilurile astora cu cerbul de aur:)))

Rita 03 septembrie, 2008 22:19  

Hehe, cu cerbul il inteleg perfect :P 2 bani nu dau pe coarnele lui de aur !
Io una nu-s chiar asa de incantata de jucaria noua - adica is, dar n-am chef de instalari de la zero de diverse si de tot restul complicatiilor...
Il vreau pe Ghita inapoi mai repede ! Cred ca eu sunt cu cheia veche :)

Elena 03 septembrie, 2008 23:02  

Pfuai, am uitat sa raspund la intrebarea ta: cheia veche, chiar am patit-o, tot pe aia veche o am la legatura, cealalta are rol "salvator":e la un vecin pensionar (just in case... si bine mi-a prins cand am uitat legatura cu chei la birou de cateva ori).
Deci... hai Ghita inapoi mai repede!:D

Lucian 03 septembrie, 2008 23:25  

nu inteleg, o sa ai 2 laptopuri cand se intoarce ghita? m-ar interesa oferta de internet de la orange, poate imi trimiti si mie niste detalii. e prea greu sa ma informez de pe site-ul lor :). eu le folosesc pe amandoua, mi s-a intamplat si mie :)

Rita 03 septembrie, 2008 23:32  

Lucian, bine-ai revenit :)
Nu, al doilea, asta mic, e al biroului, o sa fie de luat in deplasari - desi probabil ca nu de catre mine - de dus la evenimente, din astea... Chiar daca e un pic mai greu si mai mare, cred ca il prefer pe Ghita, totusi :)
De la Orange vrei doar abonament de date, sau cu tot cu laptop ?
Si cu 2 chei - esti duplicitar :P

Lucian 04 septembrie, 2008 00:25  

Bine te-am regasit :). Sper ca sunt duplicitar doar cu cheile :). Deocamdata ma intereseaza doar abonamentul pt internet, fara laptop

Rita 04 septembrie, 2008 00:31  

Uite abonamentele, te descurci tu: http://www.orange.ro/abonamente-date/abo-internet-nelimitat-ro.html
Eu de chei am zis :D

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP