Blog Widget by LinkWithin

Calatoare de profesie

marți, 12 mai 2009

Sa povestim repede, ca la 7 vine autobuzul sa ne duca la muzeul de arheologie unde se tine "Farewell cocktail" si n-as vrea sa intarzii, ca ieri.

Ce sa zic, daca am ajuns sa imi zica la controlul de securitate ca daca ar fi mai multi ca mine... In sensul ca eram super pregatita de control, carevasazica, si ca minimizasem la maxim (!) metalele gasibile asupra propriei persoane. Ce-i drept ca si eu am fost foarte multumita de gestiunea bagajelor. Desi nu chiar atat de multumita pe cat am fost ca n-am pierdut avionul iara, ceea ce era cat pe ce sa se intample - fir-ar de trafic. Cand zic "cat pe-aci" inseamna ca n-am ajuns cu 2 ore inainte de avion, da' cu 1 ora si 20, tot am ajuns. Si tot am ingurgitat un espresso lung cu un croissant [22 de lei ???! mama, e mult mai scump la internationale ! rusine !!]

[Pauza, ma uit la Dexter :D in original :)) desi parca nu mai e chiar asa de amuzant cum imi aduceam eu aminte...]

Revenind - foarte cuminte am fost, dupa ce m-am relaxat de grija avionului. A, si avionul - alta poveste, o chestie mai tremuratoare ca aia n-am vazut in viata mea ! Bulgaria Air, deh :P Si am si zburat foarte jos, nu stiu care era chestia, dar varfurile muntilor se vedeau mult, mult mai aproape decat ale alor nostri, in conditiile in care sigur is mai inalti...

Sunt in schimb foarte fericita; as vrea sa ma mut in hotelul asta daca s-ar putea. Daca s-ar putea sa fie si in alt oras, ar fi si mai bine :D Sunet de la TV in baie, gel de dus si alte pomaduri frumos mirositoare [eu imi car toate alea de-acasa ca nu-mi place niciodata cum miros produsele hoteliere], minibar corespunzator, nu ca l-as folosi eu cine stie ce, facilitati complete de cafea si ceai in camera, un ditamai "king-size bed" [pacat de el ca am dormit numa' vreo 4 ore jumate] si un foarte fain birou de sticla cu scaun albastru, pe care l-as lua acasa, nu mai vorbesc de birou la mine. Pot ? pot sa ma mut la hotel, va rog, ca si-asa pe-acasa mai putin ?

Ieri a fost o zi lunga, da' lungaaaaa... Am dormit in microbuzul care ne intorcea la hotel de undeva de la marginea orasului, ma rog, care a stat in trafic 1 ora pentru cei cativa Km de la marginea orasului la hotel. Mai rau ca acasa, va zic !

Dupa care, intr-un exercitiu militaresc de dus, spalat pe cap, coafat, sters unghiile de oja sarita si demachiat/ machiat la loc, totul in 30 de minute [ca doar v-am zis ca am intarziat], autobuzul ne-a carat la un restaurant cu specific bulgaresc unde ne-au rasfatat aceia cu o gramada de bunatati. Bine, cine sa mai aiba capacitate de procesare... Plus ca din 2 pahare de vin, mai aveam putin si cadeam sub masa - mai mult de oboseala oricum.
Si la sfarsit pe la 11 si ceva, alde George, il stiti - George, cica hai sa mergem sa bem o bere. OMG ! Si uite-asa ne-am pornit cu totii, vreo 20 de oameni catre un barulet, de unde adevarul e ca nu imi mai venea sa plec. Aveau muzica live o trupa vioaie si o fata cu voce de miere, pe cuvant, o combinatie fatala intre Loredana si Lily Allen, ca cantat niste din alea de inima albastra, fara sa fie deprimante, ba chiar tragand la dans... Foarte fain, as fi stat acolo toata noaptea.

Din pacate, cand ne-am intors la hotel, m-am apucat de mailuri, de unde prea putinul timp dormit in fabulosul pat albastru "king size".

Gata, fug, ca inca nu stiu cu ce ma imbrac si ma incalt :P [Note to self: pentru 3 zile sunt necesare 2 perechi de pantofi].

Diseara - daca mai sunt in stare :) - conferentiara de profesie.

2 comentarii:

cristina 13 mai, 2009 21:30  

Una la mana: mi-e dor de viata ta, ca sa zic asa. Am trait-o o bucata dar a fost sa o schimb pe o alta. Doi la mana: buni castravetii murati la mama lor bulgaroaica?

Rita 14 mai, 2009 01:55  

Cristina, stii cum e :D fiecare isi doreste ce nu are/ viata altcuiva :) Am mai zis si mai zic: nu e totul asa de glamorous cum pare. In niciun caz nu e mereu asa glamorous :)

Castraveti murati nu stiu daca am prins; ba, parca da, in niste sandvisuri, dar mare lucru n-am retinut din ei :D Posibil sa mai dau o tura prin iunie, deci poate va fi mai cu spor atunci ;)

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP