Blog Widget by LinkWithin

Is o natafleata !

marți, 16 iunie 2009

Tata n-are baieti. Desi tare i-ar fi placut. Un baiet priceput la matematici, care sa joace fotbal, sa fluiere toate cantecele pamantului, sa mestesugeasca si sa surubareasca toate biclele si cate si mai cate pe langa casa omului si in general sa infloreasca toate alea dupa urma lui. Asa, ca el, ca tata.

Nu prea i-a iesit. In loc de asta a facut 2 cucuiete care mai de care mai nazuroasa, care n-au niciuna habar sa treaca dincolo de ecuatiile de gradul doi si care i-au mostenit prostul obicei de-a cadea in branci de munca pana sa poata zice ca au pus si ele doua paie cruce.

Mai ales fie-sa aia mare - leita tac-so. Da' n-ar sti fata asta sa zica nu, nici s-o pici cu ceara. N-ar fi ea in stare sa profite la maxim de o situatie. Sau de un om ? Doamne-pazeste ! Cum s-a mai pomenit sa ceara ajutor ! Cum ar zice ea "nene, pana aici, nu mai pot, mi-a ajuns" ! Sau "ba, ia mai pune si tu mana si fa ceva, ca eu ma duc sa-mi vad de viata" !

In plus, parca ii mai si scrie in frunte ca e proasta de buna. Poti sa ii ceri luna de pe cer - are sa inceapa sa se gandeasca cum sa ti-o deie jos de-acolo. Poti sa-i dai si cheile imparatiei - o sa ti le pastreze bine, n-are sa zica la nimeni ca i le-ai dat, ba chiar o sa se simta prost cand ti le da inapoi daca imparatia nu e curata luna si rufele spalate, chiar daca tu nici praful nu l-ai mai sters prin imparatie de ani de zile.

Si peste toate astea, nici nu-i trebe mare lucru pentru ea. Daca-i zici o vorba buna din cand in cand si te faci ca vrei s-o ajuti, i-ai luminat ziua, da' daca nu, apai nu-i bai, are sa supravietuiasca si-asa.
C-asa a invatat-o pe ea tac-so, inca de cand ii zicea sa-si faca temele, ca munca-i de baza.

Tata, esti un nataflet !

5 comentarii:

comanu 17 iunie, 2009 16:42  

tata lu valicica nu o ascultati dom-le pe valicica. ati invatat-o bine ce ati invatat-o.

Elena 17 iunie, 2009 21:54  

Pe mine nu m-o invatat asa ceva tata, desi mesajul non-verbal ala ar fi, cum ca munca-i baza:) si tot is natafleata, mama ei de treaba. O fi de la zodie soro?:)

Rita 18 iunie, 2009 00:06  

Bre, tata, Comanu asta, il stiu io, le are cu invartitu' din vorbe, asa ca asculta ce-ti zic eu aicisha !

Si dumneatale, maestre, unde D-zeu traiesti ? In vreo tara fantoma sau vreo societate perfecta, ceva ? zi si mie, sa-mi iau si eu o viza cinstita :P

Elena, doamna, nu stiu ce sa zic. Eu, dimpotriva stiam de astia de-alde noi, ca suntem mai degraba aprigi, exploatatori, necrutatori si in general cam brici la toate alea. Oare din ce zodie m-oi fi ratacit ?!

LZ 18 iunie, 2009 16:42  

ha!

Rita 18 iunie, 2009 21:51  

Ei, Laura, si tu acuma... :D

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP