Blog Widget by LinkWithin

Cealalta femeie

luni, 28 septembrie 2009

Are cearcane fiindca doarme prost si tarziu. Zice ca se trezeste greu si n-are chef sa se mai dea jos din pat. Pierde oricum ore intregi la televizor...

A imbatranit aiurea, si are nevoie de un pumn de vopseluri ca sa nu sperie oamenii pe strada - asa ca de cele mai multe ori dimineata probabil ca nu se recunoaste in oglinda. Parul ii sta aiurea de obicei, cu toata stradania. Cand se imbraca aiurea, se imbraca tare aiurea - diversele chestii pe care da o caruta de bani pur si simplu nu se aseaza cum trebuie.

Nu te poti intelege cu ea pana nu bea prima cafea - si nici dupa aia, oricum. Mananca cum doarme - tarziu si prost. E mofturoasa, si chiar si din lucrurile care ii plac trei sferturi ii fac rau.
Daca ar putea, n-ar mai munci o singura zi in viata ei. S-a lenevit infiorator si orice face e exclusiv din obligatie. Poate sa fie foarte convingatoare, dar cine o cunoaste stie ca e lenesa.

Nu se mai entuziasmeaza de prea multe lucruri, ba chiar dimpotriva - e la fel de curioasa, pe cat e de pofticioasa, adica deloc. Se entuziasmeaza peste masura de iesirile cu prieteni si cunoscuti, dupa care incepe sa o oboseasca prezenta lor si sa nu mai aiba chef sa mearga nicaieri. Oricum, da mai mereu impresia - daca nu chiar si spune - ca ar prefera sa fie in alta parte. Si oricum, majoritatea oamenilor pe care ii cunoaste o enerveaza, fiindca ii considera lipsiti de inteligenta si de bun-simt.

Panicoasa, cateodata cu mania persecutiei - toate lucrurile i se intampla numai ei. Chinuieste oamenii din placere si e razbunatoare, asa ca majoritate se roaga sa o loveasca amnezia. Sau fulgerul. Sloboda la gura cand e plina de draci, dar plina de tabu-uri. Depresiva si cu atacuri de panica, totusi se infurie teribil si blestema oamenii...

Iar daca si-ar pune mintea si mai tare, probabil ca cineva si-ar rupe gatul de-a dreptul intr-o zi !

2 comentarii:

cirstea florin 29 septembrie, 2009 16:48  

te inseli.

Rita 29 septembrie, 2009 16:50  

Florin, cu ce anume ? sau cu cine :D [bun venit pe-aici ;)]

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP