Blog Widget by LinkWithin

Legile din tara sosetelor

vineri, 27 noiembrie 2009

Orice soseta mai lunga de 3 centimetri si care se respecta nu va sta intinsa, la locul sau, ci de indata ce posesorul este in mijlocul drumului, se va undui incet in jos, ghemuindu-se la glezna mai jos de marginea ghetelor sau dupa caz atarnand dizgratios peste pantof.

Orice soseta cu simt civic isi va imparti culorile cu toate suratele sale, in mod nediscriminat si fara nicio preocupare artistica.

Orice soseta cu stima de sine va incerca permanent sa se piarda de perechea ei, ascuzandu-se in cuva masinii de spalat, pe fotoliu in teancul de rufe de calcat, sub pat sau chiar in cosul de gunoi.

Orice soseta cu principii se va rupe la momentul cel mai putin potrivit, lasand la iveala, dupa caz, o unghie vopsita sau un calcai aspru, spre umilirea definitiva a purtatorului.

Cica sa nu le calci in picioare !

2 comentarii:

Lucian 29 noiembrie, 2009 21:22  

soseta care se ascunde in cuva masinii de spalat vrea doar sa evadeze, nu-i mai place viata de soseta si vrea sa-si ia lumea in cap :)

Rita 01 decembrie, 2009 02:26  

Lucian, eu cred ca aia e ori o soseta suicidala, ori una criminala. In sensul ca daca se pierde in vreun fel, macar ea, daca nu si perechea, si tot o sa ajunga la gunoi :P

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP