Blog Widget by LinkWithin

Time (running) out

vineri, 27 noiembrie 2009

Aveam de gand sa scriu altceva. Ba chiar postul e inceput de ieri noapte. Doar ca sunt oribil de obosita si simt nevoia sa trec pe "complaining mode".
Saptamana asta - poate si cea trecuta, nu-mi mai aduc aminte - n-am plecat inainte de 10 jumate - 11 noaptea de la birou. Si prin urmare n-am adormit inainte de 3 dimineata.
De obicei, daca trebuie sa ma trezesc - si ma setez in acest sens de cu seara - ma trezesc, mort-copt, uneori ca prin farmec, de cele mai multe ori super-obosita, dar ma trezesc la timp ca sa ajung la timp unde trebuie. Ei, in afara de luni, saptamana asta n-am mai reusit sa ma trezesc. Alarma a sunat, ca de obicei, de 3 ori, la 7 minute distanta, chiar si cu cateva snooze -mie nici ca mi-a pasat ! Am dormit inca o ora peste timpul programat - de obicei, mai pierd inca 20-30 de minute in pat, dar la modul controlabil.
Timpul de iesit din casa - igiena, cosmetica, tv, mofturi - a variat de la 35 de minute azi, la 2 ore - nici nu mai stiu cand, miercuri parca. Fara sa mananc, doamne-fere, si fara macar sa-mi beau cafeaua (sacrilegiu !) pana la ore cam prea tarzii si care se apropiau periculos de pranz.
Cum ar veni, am ajuns la birou, dupa escale pe la diverse evenimente, in starea de agregare a unui zombie, la care azi s-a adaugat o crunta durere de cap. Probabil ca orele de somn in minus, totalizand 9 numai pana azi, au decis sa-si faca simtita absenta.
Ziua mananc oarecum haotic - si dau o gramada de bani pe asta (de fapt despre asta vroiam sa scriu), iar seara numai tampenii pe care le mai gasesc prin frigider. De exemplu, toata saptamana am "lucrat" la un borcan urias masline verzi umplute cu gogosar...
Am pierdut toate serialele - incepand cu Grey's (ma rog, am vazut doar jumate) si culminand cu House in seara asta. A, si ieri seara mi s-a stricat televizorul - s-a stins pur si simplu si n-a mai vrut sa porneasca. Noroc ca aveam unul de rezerva...
N-am spalat vasele, n-am dus gunoiul, n-am curatat frigiderul.
N-am scris pe blogul meu, nu mi-am scris nici guest-posturile, n-am mai comentat pe nicaieri.
Si sunt epuizata, suparata, nervoasa.
Am nevoie de o pauza - ba chiar de o vacanta ! Ce zic eu, ar fi buna si ziua aia de 30 noiembrie libera - fiindca 1 e liber, na !
Dar probabil ca nu merit, fiindca da, nu mi-am terminat treburile si in niciun caz la timp...

2 comentarii:

cristina 30 noiembrie, 2009 04:04  

Rita ... daca as putea ti-as da din vacanta mea de 4 saptamani care incepe peste numai doua saptamani. Pe bune, m-ai impresionat si imi imaginez in ce stare esti :( Hai la noi aici, departe, sa mergem impreuna in vacanta.

Rita 01 decembrie, 2009 02:28  

Cristina, esti foarte draguta :) multumesc de gandul bun. Cum am mai zis, tare as avea nevoie de o pauza extinsa in care sa resetez putin sistemul. Sper sa pot face asta de Craciun, numai ca pana atunci, uite, mai sunt vreo 3 saptamani...

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP