Blog Widget by LinkWithin

Christmas dinner

duminică, 27 decembrie 2009

Stiu ca e tarziu, dar simt nevoia sa ma laud: friptura de porc la tava, cu portocale. Tinuta la marinat 1 zi intreaga. Pozele sunt inainte si dupa statul la cuptor. Numai sa nu salivati pe monitor :D
Cum ziceam, de revelion, daca reusesc sa stau in picioare, am de gand sa fac placinta.

PS. Vad ca tind sa ma transform in blog culinar. O sa se termine odata cu vacanta.

3 comentarii:

Lucian 02 ianuarie, 2010 17:53  

sunt plin, dar nu m-as dA IN LATURI DE LA ASA CEVA :)

Lucian 02 ianuarie, 2010 17:53  

NO, CAPS LOCK

Rita 04 ianuarie, 2010 00:17  

In sfarsit ! asta-i reactia pe care o asteptam :D si in scris, adica... Multumesc, Lucian :D

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP