Blog Widget by LinkWithin

Spectator la mall (cont)

joi, 23 septembrie 2010

In urma unor repetate excursii in numitul loc de pierzanie, as dori sa institui niste "rules and regulations" pentru spatiile publice*.
Conform acestora, sunt interzise o serie de lucruri si vor fi sanctionati urmatorii:

  • Barbatii care poarta pantaloni stramti sau pana. Nu, nici cei slabi si/ sau tineri nu sunt scutiti de aceasta sanctiune
  • Femeile grasute care poarta pantaloni stramti, mulati sau cu talie joasa
  • Femeile cu tenul inchis la culoare care se vopsesc blonde. Sanctiunea se aplica si chiar va fi dublata in cazul celor care folosesc fond de ten inchis la culoare sau au stat prea mult la plaja (fiindca insista in greseala).
  • Toti posesorii de slapi, fie ei si de piele/ cu paiete. Este permisa purtarea slapilor sport in zone de agrement si doar in aer liber, dar nu si pentru practicarea unor sporturi. 
  • Persoanele cu picioare si sau degete urate sau neingrijite (inclusiv calcaie crapate, unghii urate, murdare sau cu oja sarita) care poarta incaltaminte deschisa. Daca acestia poarta slapi, sanctiunea va fi dubla.
  • Persoanele care stau cu mana in sold, mai ales barbatii mici si grasi. Si femeile.
  • Barbatii imbracati in pantaloni si pantofi sport care insotesc neveste sau prietene imbracate in matase sau satin negru si cu tocuri cui. Respectivele neveste sau prietene vor fi sanctionate triplu, plus pedepsirea cu ne-dusul la mall timp de minim 4 week-enduri consecutive. Barbatii vor fi instruiti sa se asigure ca nevestele sau prietenele oricum nu se imbraca asa, cu exceptia cazului in care au bilete la bal mascat.
  • Copiii cu probleme de vedere care au bretonul mai lung de sprancene. Copiii si parintii lor vor fi sanctionati in aceeasi masura, fiindca nici pe unii nici pe altii nu-i duce capul la mare lucru.
  • Toate persoanele, indiferent de inaltime sau lungimea picioarelor, care poarta pantaloni cu turul lasat sau cu buzunare sub fese (pardon !).
Acest set de reglementari se supune unui proces permanent de revizuire si imbunatatire, pana cand unele atitudini sau tinute vor (re)deveni "(fashion) statement" si nu expresia lipsei unui bun simt sau bun gust elementar.

*Nu va convine ? N-aveti decat. Eu in tara mea proprie si personala, pe care am s-o fabric singura, am sa pun astea in loc de Constitutie.

4 comentarii:

comanu 24 septembrie, 2010 10:38  

republica democrata valerica,,
organizezi alegeri libere?

Rita 24 septembrie, 2010 10:53  

In cuvintele lui Clarckson, de la TopGear - "you may think this is a democracy, but it really isn't" !
Muahahahaha !

Rita 24 septembrie, 2010 10:54  

*Clarkson, scuzati

Anonim 19 octombrie, 2010 16:28  

si daca am 20 de unghii cu strasuri? pot? pot?:D

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP